Om tidningen Aktiespararna

Tidningen AktiespararnaDet finns mycket information att finna både på nätet och i tidningar som rör allt som har med att investera kapital i aktier att göra. Här hittar du en av de bästa i Aktiespararna som finns som fysisk tidning i handeln för dig som gillar att ha något att hålla i när du läser. Denna intressanta tidning finns även på nätet och kan naturligtvis abonneras på i bägge formerna. I denna tidning kan du som vill få lära dig allt om aktier och hur det går till att minimera sina risker vid långsiktigt sparande, eller hur du gör för att finna de stora och snabba klippen.

Tidningen Aktiespararna har funnits i många år och grundades i Stockholm redan 1966 och har idag växt till en förening som har över 60000 medlemmar. Bara detta talar om för alla hur bra denna informativa organisation måste vara för alla som har ett intresse i hur det fungerar att spara sina pengar i aktier. Nu är det inte bara information av Aktiespararna som du får på denna webbplats och i tidningen som bär namnet Aktiespararen. Här kommer du också att finna ett stort forum där många diskuterar och utbyter idéer om vad som är bäst för dagen på kort och lång sikt.

Något du också ofta hittar i denna tidning är en skola för de som vill lära sig mera. Oftast är denna skola gratis, men det finns även de som annonserar ut sina utbildningar på denna plats där du mot en avgift kan få en mycket bra utbildning om hur du ska gå till väga när du vill spara i aktier. Nu är det inte bara här du hittar information om hur detta går till, men det är förmodligen den största och mest pålitliga plats där du alltid finner riktig information från människor som verkligen kan detta område.